Referenties

Judit van Dael

(Teammanager Nederlandse Spoorwegen)

Voor mij is Roderik een coach die zich primair richt op de coachvraag. Maar daarbij luistert en kijkt hij goed naar onderliggende issues die hij vakkundig aankaart. Ik vind hem integer, sensitief en vakkundig.

Marieke de Leede

(Vitaliteitsmanager Adaptics Health & Performance)

Roderik is een fijne collega om mee samen te werken. Hij is enthousiast, leergierig, proactief en komt met waardevolle nieuwe ideeën en suggesties. Met zijn brede achtergrond en natuurlijke interesse in mensen zit hij als Vitaliteitsprofessional op de juiste plek. Roderik is een professionele en betrouwbare begeleider die resultaatgericht werkt. Hij is helder in zijn communicatie en heeft een hele prettige uitstraling: dit zorgt ervoor dat deelnemers zich snel vertrouwd voelen én dat ze gemotiveerd en gesterkt zijn om hun doelen te bereiken.

 

Ruben Lamboo

(Adviseur & Trainer bij Impact Advies)

Naar aanleiding van het opzeggen van mijn baan heb ik meerdere malen met Roderik van gedachten mogen wisselen. Onderwerpen die we bespraken waren altijd terug te voeren op: “wat is nu de zin van het leven voor jou”? Met als doel een nieuwe baan te vinden die aan zou sluiten bij deze vraag. Het vinden van die baan is gelukt. Het coach-traject met Roderik heeft mij meer focus en vertrouwen gegeven.

 

Carel Schott

(Directeur | Eigenaar Schott & Co – Academie voor Sport, Vitaliteit en Leefstijl)

Roderik heb ik leren kennen als een gedreven mens met de oprechte passie voor het vak VitaalCoach. Deze passie heeft hij weten te verbinden met gedegen kennis rondom ‘best practice’ en ‘evidence based’ interventies. Wij kunnen Roderik bij iedereen van harte en vanuit vertrouwen aanbevelen als coach en mens.

 

Remco van de Kamp

(Digital Strateeg, Media Manager ) 

Via mijn werk heb ik een trainingsprogramma gevolgd bij De Energie Fabriek. In deze 3 maanden ben ik met mijn vitaliteit en doelen aan de slag gegaan. Dit heeft me veel opgeleverd. Ik zit goed in mijn vel en doe mijn werk en privé weer met de juiste focus. Bedankt Roderik!

Chris Herwig

(Sales Network Manager bij Eastman Chemical Company)

Roderik is een echte professional die precies weet waar hij het over heeft. Vanuit zijn eigen ervaring en expertise loopt Roderik mee op je pad en geeft hij zeer waardevolle coaching. Ik heb de coaching en begeleiding van Roderik als zeer prettig en effectief ervaren. De Energie Fabriek is een echte aanrader voor iedereen die bewuster en vitaler in het leven wil staan!

Bram Föllings

(CEO bij Perfecthomeshop)

Roderik heb ik leren kennen als een doorzetter die van aanpakken weet. Hij heeft een mensgerichte focus en verliest hierbij het te behalen resultaat niet uit het oog. Met zijn (mensen)kennis is hij in staat gedrag van anderen te analyseren om er vervolgens op te anticiperen. Dit maakt hem krachtig in het contact maken met mensen. Roderik is veerkrachtig, eerlijk, integer, empathisch en goed in staat (waar nodig) veranderingen in zijn eigen houding aan te brengen.

Suzanne Vis

(Eigenaar TM Support)

Na een coachings-programma van 12 weken waren de vruchten van de coaching van Roderik niet meer weg te denken in mijn dagelijkse leven. Inmiddels een tweede trainingsprogramma erop zitten en ik kan zeggen dat ik naast vele kilo’s lichter, een veel betere mindset heb, me veel krachtiger en fitter voel en daarbij ook veel positiever ben in de aanpak van de rest van de overtollige kilo’s en andere uitdagingen in mijn leven. Ik heb de coaching van Roderik als zeer effectief en belangstellend ervaren en kan iedereen De Energie Fabriek aanraden.

Doeschka Anshutz

(Founder The Lab Of Life)

Bijzonder aan Roderik vind ik dat hij zijn theoretische- en ervaringskennis heeft weten om te zetten in compleet en goed toepasbare concepten. Waarbij hij mensen helpt echt concreet dingen aan te pakken op het gebied van vitaliteit, gezondheid en doelen bereiken. Dit op een positieve en stimulerende manier. Hiermee maakt hij zijn kennis praktisch bruikbaar voor anderen, en dat is wat je wilt. Zijn prettige, professionele en down-to-earth manier van omgang hierbij maakt daarnaast dat iedereen zich snel op zijn gemak voelt bij hem en graag met hem samenwerkt. Ik ben ervan overtuigd dat Roderik met De Energie-Fabriek nog heel veel mensen en organisaties gaat helpen blijvend topfit te worden!

Remco Hol

(Chauffeur bij Rainbowsol)

Roderik nogmaals bedankt voor de kracht, volharding en discipline die je me hebt gegeven. Zonder jouw kennis en geduld had ik hier niet gestaan. Voeding, beweging, bewustwording, kennis en overgave, maar vooral je levenservaring, laagdrempeligheid en mentaliteit maken De Energie-Fabriek een leverancier van positiviteit. Als extra beloning 17 kg er af.

Angela van Gent-Brons

(Adviseur bij Waternet)

Ik heb zoveel meer energie sinds ik het vitalitieitsprogramma heb gevolgd bij de Energie Fabriek. Zit eindelijk ook weer lekker in mijn vel. De persoonlijke coaching en begeleiding heeft mij veel gebracht!

Helma de Rooij

(Docent at HU University of Applied Sciences, Hoge school Utrecht)

In de drie maanden begeleiding van Roderik heb ik het volgende bereikt: 7 kg afgevallen, gebruik van medicijnen voor astma tot een pufje per dag teruggebracht. Plezier in de manier waarop ik graag sport en beweeg door yoga, zwemmen, regelmatig te wandelen en krachttraining. En deze sporten zijn ook in mijn weekprogramma opgenomen. Ben nu ook bewust dagelijks aan het bewegen. Voel me goed en geniet. Zonder Roderik, met het concept van De Energie Fabriek, was het me niet gelukt. Ik raad iedereen aan om ook een traject te volgen. Hij is een goede begeleider, stimuleert zonder te veel te pushen, zoekt naar mogelijkheden en laat jezelf beslissen wat je wel en niet gaat doen en daarmee helpt hij je je doelen te bereiken. Dank je wel Roderik!

Helma de Rooij

TILLY MACLAENE

(Projectontwikkelaar bij BlueCity 010)

Zowel de volledige (wederzijdse) kennismaking als de aanpassingen in mijn leefstijl werden in stapjes gemaakt. Dit bracht mij een groot begrip voor de kennis en manier van werken van Roderik.
Doordat we werkten met kleine stapjes werden alle interventies geleidelijk geaccepteerd. Zowel voor lichaam als geest. Met name dat laatste bleek veel meer van belang dan ik me vooraf had kunnen indenken. Buiten het streven naar gewichtsverlies heb ik een mooie fitheid mogen ervaren. Daarnaast werk je onbewust ook aan zelfacceptatie en heeft het me geleerd haalbare doelen te stellen.

1
×
Hi,

Kan ik je helpen?

Op de contactpagina kun je direct een vrijblijvend oriëntatiegesprek boeken.

Heb je een vraag? Wil je iets overleggen? Bel of stuur een bericht. Ik reageer binnen 24 uur (06 278 202 21)

Roderik