Over Roderik

Ik ben Roderik Luitjes, Gezondheids en Vitaliteitsprofessional en initiatiefnemer van De Energie Fabriek. Ik ondersteun mensen bij het behalen van hun persoonlijke doelstellingen en het oplossen van gezondheidsklachten. Waarom ik dit doe? Omdat ik weet hoe het is om niet goed in je vel te zitten.

In 2014 kwam ik zelf thuis te zitten met een burn-out. Een vrij heftige ook. Ik was zo ontzettend moe, dat ik maandenlang in bed heb gelegen. Ik sliep veel en kon weinig prikkels en activiteiten aan. Mijn leven stond in die periode volledig op z’n kop; ik had geen grip meer op mijn gedachten en vitaliteit. Dit beangstigde mij enorm en daarom besloot ik een coach-traject te volgen.

Tijdens dit traject wilde ik een nieuwe koers bepalen voor de toekomst. Ik leefde al jaren zonder doelen en wist niet meer wat ik belangrijk vond. Ik was de richting helemaal kwijt. Hierdoor zat ik laag in mijn energie. Ik moest bij de kern beginnen: wat zijn mijn kwaliteiten, waarden en doelen? Samen met mijn coach bracht ik deze aspecten helder in kaart en leerde ik hiernaar te leven.

Met als resultaat De Energie Fabriek. Vandaag de dag doe ik wat ik écht belangrijk vind: mensen fysiek en mentaal topfit maken. Is dat wel haalbaar? Ja! Kijk maar naar mij. Ik help jou aan de benodigde, duurzame verandering, zodat ook jij weer goed in je vel komt te zitten. Hierbij focus ik op zowel jouw fysieke, als jouw mentale gezondheid. Dat zijn namelijk twee zijden van dezelfde medaille.

Ik doe mijn werk met veel plezier, voldoening en aandacht. Dat kun jij ook. Laat mij je daarbij helpen.

MIJN RUGZAK IS GEVULD MET / 

  • Sonnevelt Opleidingen; Stress en Burn-out coach (Coaching)
  • Chivo Kennisinstituut Vitaliteit & Leefstijl: Functioneel coachen
  • The Lab of Life: Certified trainer (wetenschappelijk onderbouwde vitaliteitstraining)
  • Scott & Co: (Academy voor Sport, Vitaliteit en leefstijl) National Academy Of Sports Medicine (NASM), Sport-medisch trainer (training & coaching)
  • Adaptics Health & Performance: Sr. Gezondheids & Vitaliteitsprofessional
  • Ortho Health Foundation; Voeding en suppletieadviseur (voeding, gezondheid en leefstijl)
  • Natura Foundation: PNI modules voeding & gezondheidsleer (voeding, gezondheid en leefstijl)
  • IEP Nijmegen: NLP (Coaching)
  • Coach-trajecten gevolgd in persoonlijk leiderschap (Coaching)
Vraag hier een vrijblijvende kennismaking aan
1
×
Hi,

Kan ik je helpen?

Stuur me een berichtje voor een vrijblijvende kennismaking, vragen over coaching of het plannen van een afspraak. Ik reageer binnen 24 uur (06 278 202 21).

Roderik