KRACHT

Voor wie is dit programma? /

Het programma KRACHT is een combinatie van fysieke en mentale coaching. Lichaam en geest zijn één. Ideaal voor kandidaten die niet verder komen met alleen maar gesprekken met een coach, dokter, diëtist of psycholoog. Je hebt van alles al geprobeerd en komt tot de conclusie dat je het op deze manier niet gaat redden. Je hebt meer nodig. KRACHT helpt je obstakels te overwinnen en je gewenste doelen te realiseren.

Wat houdt het programma in? 

  • Je wordt fysiek/mentaal begeleid.
  • Uitgebreide intake en na-meting.
  • 12 face-2-face sessies.
  • Feedback en coaching wanneer jij dat nodig hebt.
  • Een professionele coach die je verder helpt van doelstelling naar resultaat.

WAT LEVERT DIT PROGRAMMA JE OP? /

  Meer je eigen grenzen leren aangeven.

  Investeren in energiemanagement.

  Mentaal weerbaarder worden.

  Onzekerheden overwinnen.

  Weten wie je zelf bent en wat je kracht is.

TIP! 

Overleg met je werkgever dat je dit wilt doen. In de meeste gevallen zal jouw werkgever willen bijdragen en is er iets van een persoonlijk ontwikkelingsbudget waarmee dit vergoed kan worden.

“Na een coachings-programma van 12 weken waren de vruchten van de coaching van Roderik niet meer weg te denken in mijn dagelijkse leven. Inmiddels een tweede trainingsprogramma erop zitten en ik kan zeggen dat ik naast vele kilo’s lichter, een veel betere mindset heb, me veel sterker en fitter voel en ook veel positiever ben in de aanpak van de rest van de overtollige kilo’s. Ik heb de coaching van Roderik als zeer prettig en belangstellend ervaren en kan iedereen De Energie Fabriek aanraden.” – Suzanne Vis, TM Support.

Aanmelden

€ 1195,-

(incl. BTW)

1
×
Hi,

Kan ik je helpen?

Stuur me een berichtje voor een vrijblijvende kennismaking, vragen over coaching of het plannen van een afspraak. Ik reageer binnen 24 uur (06 278 202 21).

Roderik