KRACHT

Voor wie is dit programma? /

Het vitaliteitsprogramma KRACHT is een combinatie van fysieke en mentale begeleiding. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In het traject leer je om je op beide vlakken weer écht fit te voelen. Ideaal voor kandidaten die niet verder komen met alleen maar gesprekken met een coach, dokter, diëtist of psycholoog. Je hebt van alles al geprobeerd en komt tot de conclusie dat je het op deze manier niet gaat redden. Je hebt meer nodig. KRACHT helpt je obstakels te overwinnen en je gewenste doelen zelf te realiseren.

Wat houdt het programma in? 

  • Je wordt fysiek en mentaal begeleid
  • Uitgebreide intake en na-meting
  • 12 face-2-face sessies
  • Bewezen effectief vitaliteitsprogramma
  • Persoonlijk en je kan direct aan de slag

WAT LEVERT DIT PROGRAMMA JE OP? /

✅  Je gaat je eigen grenzen verleggen

  Je bent gemotiveerd en energiek

✅  Je komt zowel fysiek als mentaal (weer) in beweging.

✅  Weten wie je zelf bent en wat je kracht is

✅  Een professionele coach die je verder helpt van doelstelling naar resultaat

TIP! 

Overleg met je werkgever dat je dit wilt doen. In de meeste gevallen zal jouw werkgever willen bijdragen en is er iets van een persoonlijk ontwikkelingsbudget waarmee dit vergoed kan worden. Heb je een eigen bedrijf? Dan zijn de coachings-programma’s die je volgt 100% aftrekbaar als kostenpost bij de belasting.

“Na een coachings-programma van 12 weken waren de vruchten van de coaching van Roderik niet meer weg te denken in mijn dagelijkse leven. Inmiddels een tweede trainingsprogramma erop zitten en ik kan zeggen dat ik naast vele kilo’s lichter, een veel betere mindset heb, me veel sterker en fitter voel en ook veel positiever ben in de aanpak van de rest van de overtollige kilo’s. Ik heb de coaching van Roderik als zeer prettig en belangstellend ervaren en kan iedereen De Energie Fabriek aanraden.” – Suzanne Vis, TM Support.

Aanmelden

€ 1295,-

(incl. BTW)

1
×
Hi,

Kan ik je helpen?

Stuur me een berichtje voor een vrijblijvende kennismaking, vragen over coaching of het plannen van een afspraak. Ik reageer binnen 24 uur (06 278 202 21).

Roderik