BALANS

WAT HOUDT dit trainingsPROGRAMMA IN? 

Vaak weten we wel wat we willen veranderen maar lukt dit niet in de praktijk. Met een hulp van de wetenschap leren wij jou de verandering te realiseren die jij voor ogen hebt. Zodat jij jouw ambities kunt gaan waarmaken, nu en in de toekomst. Investeer in jezelf en doe mee met het Lab of Life trainingsprogramma.

 

Voor wie is dit trainingsprogramma? /

De training wordt 4 keer per jaar in groepsvorm gegeven of dagelijks individueel aan mensen die weer grip willen krijgen op hun persoonlijke motivatie, effectiviteit en productiviteit. Tijdens The Lab of Life training leer je in 5 sessies van 2 uur concreet en oplossingsgericht aan de slag te gaan met je eigen situatie.

Wat levert dit trainingsprogramma je op?

✅  Beter omgaan met stress en burn-out voor zijn. 

✅  Bepalen waar je energie van krijgt en juist niet.

✅  Nieuwe gewoontes vormen en volhouden.

✅  Keuzes maken op basis van wat jíj belangrijk vindt in je leven.

✅  Een gezonde balans houden tussen werk en privé.

Tip! /
Overleg met je werkgever dat je dit wilt doen. In de meeste gevallen zal jouw werkgever willen bijdragen en is er iets van een persoonlijk ontwikkelingsbudget waarmee dit vergoed kan worden. Heb je een eigen bedrijf? Dan zijn de coachings-programma’s die je volgt 100% aftrekbaar als kostenpost bij de belasting.

“Via mijn werk heb ik een trainingsprogramma gevolgd bij De Energie Fabriek. In deze 3 maanden ben ik met mijn vitaliteit en doelen aan de slag gegaan. Dit heeft me veel opgeleverd. Ik zit goed in mijn vel en doe mijn werk en privé weer met de juiste focus. Bedankt Roderik!” – Remco van de Kamp, Digital Strateeg & Media Manager

Download BALANS brochure – PDF

Aanmelden

 €995,- = (groep)  | €1595,- = (individueel)

 (prijzen zijn incl. BTW)

1
×
Hi,

Kan ik je helpen?

Stuur me een berichtje voor een vrijblijvende kennismaking, vragen over coaching en training of het plannen van een afspraak. Ik reageer binnen 24 uur (06 278 202 21).

Roderik