BALANS

Wat zou je willen veranderen? /

Wil je beter slapen, minder piekeren, minder stress ervaren, meer genieten van je vrije tijd en je gezin? Wil je jouw oude patronen doorbreken en vervangen voor nieuwe goede gewoonten? Investeer dan in jezelf en doe mee met het Lab of Life trainingsprogramma.

Voor wie is dit trainingsprogramma? /

De training wordt 4 keer per jaar in groepsvorm gegeven of dagelijks individueel aan mensen die weer grip willen krijgen op hun persoonlijke motivatie, effectiviteit en productiviteit. Tijdens The Lab of Life training leer je in 5 sessies van 2 uur concreet en oplossingsgericht aan de slag te gaan met je eigen situatie.

Wat levert dit trainingsprogramma je op?

✔︎  Minder stress en gevoel van overbelasting.

✔︎  Grip op energiegevers en -vreters.

✔︎  Hoe je structuur krijgt én je doelen bereikt. 

✔︎  Meer energie voor de zaken die jíj belangrijk vindt.

✔︎  Lekkerder in je vel, thuis en op je werk.

Tip! /
Overleg met je werkgever dat je dit wilt doen. In de meeste gevallen zal jouw werkgever willen bijdragen en is er iets van een persoonlijk ontwikkelingsbudget waarmee dit vergoed kan worden.

“Via mijn werk heb ik een trainingsprogramma gevolgd bij De Energie Fabriek. In deze 3 maanden ben ik met mijn vitaliteit en doelen aan de slag gegaan. Dit heeft me veel opgeleverd. Ik zit goed in mijn vel en doe mijn werk en privé weer met de juiste focus. Bedankt Roderik!” – Remco van der Kamp, PHD Media

Download BALANS brochure – PDF

Aanmelden

 €995,- = (groep)  | €1895,- = (individueel)

 (prijzen zijn incl. BTW)

1
×
Hi,

Kan ik je helpen?

Stuur me een berichtje voor een vrijblijvende kennismaking, vragen over coaching of het plannen van een afspraak. Ik reageer binnen 24 uur (06 278 202 21).

Roderik