The Lab Of Life

Wat is The Lab of Life voor organisaties? /

Lekker in je vel, zowel thuis als op het werk. The Lab of Life training helpt met het identificeren van gewoontes en patronen die een belemmering vormen om lekker in je vel te zitten. Medewerkers veranderen dit naar constructief gedrag en leren hoe zij zelf hun gedrag kunnen bijsturen. Op die manier zullen werknemers ook in de toekomst er zelfstandig voor kunnen zorgen dat zij wendbaar en weerbaar zijn.

Het veranderen van gedrag / 

Uit onderzoek blijkt dat veranderen niet zozeer een kwestie van willen is, maar vooral een kwestie van doen. De grootste belemmering hierbij is de natuurlijke weerstand tegen verandering.

Zelfs als mensen iets heel graag willen, spelen zich in de hersenen onbewuste processen af, die erop gericht zijn om alles bij het oude te laten. Voor het doorbreken van deze weerstand maken wij gebruik van wetenschappelijk bewezen psychologische technieken en mechanismen.

Energie en motivatie trainen

Om binnen korte tijd van willen tot doen te komen, hebben wij een trainingsmodel ontwikkeld waarmee we in vijf individuele of groepssessies van 2 uur een blijvende gedragsverandering bewerkstelligen.

Om de resultaten te borgen, worden de persoonlijke leerdoelen en vitaliteitsstrategie vastgelegd in een online omgeving, die deelnemers na de training blijven raadplegen.

Eigen regie /

Mensen weten zelf het best wat ze nodig hebben om lekker in hun vel te zitten. Betrokkenheid en motivatie ontstaan door deelnemers zelf de regie te geven. Omdat wij weten dat autonomie en authenticiteit essentiële voorwaarden zijn om succesvol te veranderen.

Blijvend resultaat

Veel trainingen hebben een hoog entertainmentgehalte. Deelnemers zijn na afloop geïnspireerd en oprecht vol goede voornemens. Dit lijkt leuk, maar vaak ebt het enthousiasme echter al snel weg en grijpen deelnemers terug op oude gedragspatronen.

De trainingen van The Lab of Life hebben een oplossingsgericht karakter door te focussen op persoonlijke effectiviteit. To the point en met een blijvend effect.

Download The Lab of Life brochure – PDF
1
×
Hi,

Kan ik je helpen?

Op de contactpagina kun je direct een vrijblijvend oriëntatiegesprek boeken.

Heb je een vraag? Wil je iets overleggen? Bel of stuur een bericht. Ik reageer binnen 24 uur (06 278 202 21)

Roderik