Persoonlijke coaching voor ondernemer en zzp’er

Coaching voor ondernemers / zzp'er

Als ondernemer is afstand nemen van je werk en bedrijf lastig. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en omdat je werk nooit ophoudt, is het vinden van balans een enorme uitdaging.

Mogelijk voel je dat je langzaam aan het opbranden bent. Je zoekt naar oplossingen om je stressoren te blijven managen. Dat valt niet altijd mee. 

Wil je graag zelf de regie houden op je werk en leven? Zoek je naar professionele begeleiding, die jou verder helpt om energiek en gemotiveerd te blijven in deze turbulente tijd? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Waar loop je tegen aan?

Een gezonde portie stress ervaren in werk en leven is prima. Het heeft tal van functies; je creëert meer focus, je prestaties verbeteren en het zorgt voor zelfbehoud. Stress is een normale fysiologische reactie op een abnormale situatie. Als te veel negatieve stress bij jou de overhand neemt kun je niet meer voldoende opladen en herstellen, je put jezelf uit. Jouw lijf schreeuwt: ho, stop, tot hier en niet verder! Dit is niet oké! Je bent van je koers, stuur bij! 

Ban te veel stress uit je werk en leven

Mogelijk herken je het wel: Je bent vermoeid, je hebt pijn in je hoofd of in je schouder, krijgt buikklachten, gaat piekeren, je bent prikkelbaar en kortaf tegen je kinderen en partner, je slaapt slecht en je hart gaat tekeer.

Omdat dat jouw bedrijf en jijzelf nu mogelijk in de overleefstand staan, is het zinvol om in jezelf te blijven investeren. Om tijdig bij te sturen om gezond en vitaal te blijven. De connectie met je zelf te behouden. Opdat de emmer niet overloopt. Die veerkracht heb je namelijk hard nodig om met de tegenslagen en uitdagingen (stress) om te blijven gaan. 

Persoonlijke coaching Nijmegen en Arnhem

De Energie Fabriek

De Energie Fabriek begeleidt individuele professionals en bedrijven bij het realiseren van meer kracht en balans in het leven. In onze programma’s richten wij ons op het verbeteren van de vitaliteit, stressregulatie, prestatie, inzetbaarheid en gezondheid. Wij maken gebruik van bewezen interventies voor duurzame resultaten.

VRIJBLIJVEND ORIËNTATIEGESPREK?

Wil je graag eens kennismaken? Neem dan voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek contact op met Roderik via roderik@deenergie-fabriek.nl of tel.nr.: 06 278 202 21. Dit is altijd zonder factuur en verplichtingen. 


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1
×
Hi,

Kan ik je helpen?

Op de contactpagina kun je direct een vrijblijvend oriëntatiegesprek boeken.

Heb je een vraag? Wil je iets overleggen? Bel of stuur een bericht. Ik reageer binnen 24 uur (06 278 202 21)

Roderik