The Lab of Life erkenning voor bewezen effectieve interventie

The Lab of Life methode is vanaf nu een door het RIVM erkende leefstijl-interventie en bewezen effectief op het gebied van gezond werken, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. 

Het officiële eindoordeel is ontvangen van de commissie en de interventie is gepubliceerd in de database van Loketgezondleven.nl. Binnen het thema ‘duurzame inzetbaarheid van werknemers’ zijn we zelfs de enige interventie die bewezen effectief is.

Lees ook: https://interventies.loketgezondleven.nl/leefstijlinterventies/interventies-zoeken/1600138

Doel van de training 

Het doel van de training is om je werkstress en het gevoel van overbelasting te verminderen of te voorkomen en hierbij je fysieke en mentale energie- en motivatiepeil te verhogen. Je word met name geholpen met gedragsverandering; het omzetten van doelen in daadwerkelijke veranderingen in het dagelijks leven met betrekking tot een gezonde werk-privé balans en het verhogen van jouw vitaliteit.

Individueel of in groepsvorm

Het vitaliteitsprogramma is individueel of in groepsvorm te volgen. De trainingen vinden plaats in mijn praktijk, gelegen midden in de natuur van Berg en Dal (Nijmegen) of In-company bij jouw in het bedrijf.

Download The Lab of Life brochure – PDF
DE ENERGIE FABRIEK

De Energie Fabriek begeleidt individuele professionals en bedrijven bij het realiseren van meer kracht en balans in het leven. In onze programma’s richten wij ons op het verbeteren van de vitaliteit, stressregulatie, prestatie, inzetbaarheid en gezondheid. Wij maken gebruik van bewezen interventies voor duurzame resultaten.

VRIJBLIJVEND ORIËNTATIEGESPREK?

Wil je graag eens kennismaken? Neem dan voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek contact op met Roderik via roderik@deenergie-fabriek.nl of tel.nr.: 06 278 202 21. Dit is altijd zonder factuur en verplichtingen. 
Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1
×
Hi,

Kan ik je helpen?

Op de contactpagina kun je direct een vrijblijvend oriëntatiegesprek boeken.

Heb je een vraag? Wil je iets overleggen? Bel of stuur een bericht. Ik reageer binnen 24 uur (06 278 202 21)

Roderik