Persoonlijke coaching Nijmegen en Arnhem

Individueel coach-traject bij stress en burn-out 

Coaching van De Energie Fabriek richt zich op het verbeteren van jouw vitaliteit en gezondheid. Het helpt je bij stressgerelateerde klachten.

Samen met mij ga je gedurende 3 tot 12 maanden (afhankelijk van wat je wenst te realiseren) aan de slag. Bij de start wordt er een plan en vitaliteitsprogramma opgesteld waarin je jouw persoonlijke doelen en acties formuleert. Dit plan vormt de rode draad van het coach-traject, vanuit waar jij steeds meer zelfstandig aan de slag gaat met jouw vitaliteit.

Om jouw doelen te realiseren komen tijdens het begeleidingstraject meerdere onderwerpen rondom jouw vitaliteit aan bod. Voorbeelden van onderwerpen waarmee je aan de slag kan gaan zijn:

  • Omgaan met stress.
  • Verhogen van energiegevers en verlagen van energienemers.
  • Haalbare (levens-)doelen stellen.
  • Weten wie je zelf bent en wat je kracht is.
  • Een gezonde balans houden tussen werk en privé.
  • Presteren onder druk.
  • Grenzen stellen en assertiviteit.
  • Managen van energie (fysiek, mentaal en emotioneel).
  • Advies op maat op het gebied van een gezondere leefstijl (denk aan meer bewegen, beter slapen, leren ontspannen en een gevarieerd voedingspatroon).
WAT LEVERT HET JE OP?

Vitaliteit is een vaardigheid die je kan ontwikkelen en waar je eigen regie over hebt. Je wordt gestimuleerd tot persoonlijk leiderschap, zodat je hoofd, hart en handen optimaal samenwerken om zakelijke én privé doelen te kunnen bereiken. Hierdoor ben je beter in staat om met energie te doen wat je graag wil doen, je bent gemotiveerd en hebt de veerkracht om met tegenslagen en uitdagingen (stress) om te gaan.

Burn-out Coach Nijmegen en Arnhem

DE ENERGIE FABRIEK

De Energie Fabriek biedt coaching trajecten voor professionals en ondernemers. In de coaching wordt gebruik gemaakt van bewezen methodes die jou verder helpen aan meer kracht en balans in het leven. Met als doel dat jij op de lange termijn goed in je vel zit.

VRIJBLIJVEND ORIËNTATIEGESPREK?

Wil je graag eens kennismaken? Neem dan voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek contact op met Roderik Luitjes via roderik@deenergie-fabriek.nl of tel.nr.: 06 278 202 21. Dit is altijd zonder factuur en verplichtingen.

meer over coachingGeef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1
×
Hi,

Kan ik je helpen?

Stuur me een berichtje voor een vrijblijvende kennismaking, vragen over coaching of het plannen van een afspraak. Ik reageer binnen 24 uur (06 278 202 21).

Roderik