Burn-out en stresscoach in Nijmegen en Arnhem

Burn-out en stress coach Nijmegen en Arnhem

Persoonlijke coaching bij stress en burn-out

Wil jij minder stress ervaren? Heb je het gevoel dat je richting een burn-out gaat? Heb je een burn-out gehad en wil je het leven weer verder oppakken?

Met persoonlijke coaching en begeleiding van De Energie Fabriek help je jezelf er weer bovenop en krijg je op een ontspannen en praktische manier ondersteuning. Geen moeilijke diepgaande therapie, geen diagnoses en lange wachtlijsten. Gewoon op een fijne en authentieke manier aan de slag met wat jij belangrijk vindt in jouw leven.

Tijdens de begeleiding gaan we samen opzoek naar wat echt bij je past en waar je energie van krijgt. Tevens leer je hoe je kunt voorkomen om in oude patronen terug te vallen. Of het nu gaat over omgaan met de dagelijkse hectiek of juist het vastzitten in een langdurige sleur. De oplossing voor de uitdagingen die je ervaart liggen vaak dichter bij dan je denkt, maar heb je net even wat ondersteuning nodig om dat weer te zien. De begeleiding helpt je met het maken van de juiste keuzes.

Burn-out Coach Nijmegen en Arnhem

Heb je vragen of wil je met mij samenwerken? Neem contact met mij op. Je kunt ook hier direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek boeken.
 
Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1
×
Hi,

Kan ik je helpen?

Op de contactpagina kun je direct een vrijblijvend oriëntatiegesprek boeken.

Heb je een vraag? Wil je iets overleggen? Bel of stuur een bericht. Ik reageer binnen 24 uur (06 278 202 21)

Roderik